www.abyssinier.com
Untitled Document
Untitled Document
Margit Thomsen, Skanderborg
Mobiltelefon: 22404739
Mail:
Opdateret 01.10.2017
Jeg lægger stor vægt på, at mine killinger udvikler et godt temperament. De skal vokse op til at være kække killinger med en god portion selvtillid, og de skal være kærlige og tillidsfulde. Så udover den fornøjelse og glæde det giver mig at bruge megen tid sammen med killingerne og ofte have dem i hænderne, er det også en vigtig tid at bruge med tanke på killingernes udvikling. Mine killinger vokser op i mit hjem, og de sover hos mig.

Ingen af killingerne har adgang til det udendørs og kan derfor sagtens flytte ud til en tilværelse som indekat. I det hele taget vil det være en god ide at overveje, om killingen skal være fritløbende eller ej - læs mere her

Min pris for en killing til kæl er 7.000 kr. og højere hvis til avl. Til kæl vil sige, at det ikke er tilladt at få killinger på den. I prisen på en killing til kæl er inkluderet, at den vil være steriliseret/kastreret (læs om tidlig neutralisering her). Jeg vil ikke lade en killing flytte hjemmefra, før den er 16 uger gammel, hvis den skal bo uden selskab af andre katte. Min erfaring er, at en 12 ugers killing stadig har stort behov fra samværet med andre katte. Jeg giver rabat ved køb af to killinger.

Gennem DNA-test på forældrekattene sikrer jeg, at ingen af mine killinger vil udvikle PRA eller PK. PRA (fremadskridende nethindesving) medfører blindhed i en tidlig alder, og PK (mangel på et enzym) medfører, at katten kan få en form for anæmi, hvilket kan være dødeligt. Endvidere tester jeg alle mine killinger for PL (løse knæskaller). PL betyder, at knæet kan gå ud af led og kan kræve en operation.

Når jeg sælger en killing, er det altid med en salgskontrakt. Den angiver, om killingen er købt til kæl eller avl, og den indeholder de garantier, jeg giver på killingen.